Viviscal

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Viviscal je jedinstvena suplementacija za obnovu kose koju mogu koristiti i muškarci i žene.

Do sad je sprovedeno nekoliko uspešnih stručnih studija o efikasnosti Viviscal-a u lečenju opadanja kose. Visiscal potiče iz Skandinavije i kasnih osamdesetih je sprovedeno prvo istraživanje o njegovoj delotvornosti.

Rezultati ove studije su objavljeni 1992. godine u stručnom medicinskom časpoisu Journal Of International Medical Research, a od tada su sprovedene brojne studije kako za lečenje androgene alopecije, tako i za lečenje alopecije areate.

Svaka studija je dokazala efikasnost Viviscal preparata koji je zasnovan na zaustavljanju opadanja kose, povećanju gustine kose, podebljanju i poboljšanju kvaliteta dlake. Čak i kod potpunog gubitka kose lekari šitom sveta preporučuju  Viviscal kako bi podstakao ponovni rast kose.

Studije su sprovedene u različitim zemljama širom sveta kao što su Švedska, Brazil i Amerika u kojoj je Viviscal zvanično proglašen za brend broj 1 u borbi protiv raznih vrsta alopecija. Ove tablete nazivaju još i „Holivudske tablete“ pošto ih koriste i preporučuju mnoge zvezde Holivuda, neke od njih su Dženifer Aniston, Gvinet Paltrou, Naomi Vots, Riz Vinterspun, Sintija Nikson i mnogi drugi.