„Verujem da su dobra energija, posvećenost i velika ljubav prema poslu koju gajim glavni preduslov za kreativnost i dobre rezultate.“

Jelena Jovanović Srna

Frizerskim poslom sam počela da se bavim čini mi od kada znam za sebe.Od malena sam samo vrebala nekoga da mu radim o glavi. Za mene zaista nije postojala dilema kojim ću se pozivom baviti u životu.

Radno iskustvo sticala sam već tokom školskih dana provodeći svaki dan u salonu, što smatram da je jako bitno za svakog mladog frizera. Po završetku Škole za negu lepote, prvo zaposlenje desilo se 1998. godine. Pre nego što sam se osamostalila radila sam kao frizer u 6 frizerskih salona I sticala iskustvo I znanje kao osnovu za samostalni put I osnivanje  Studija.

Kroz saradnju sa kreativnom ekipom ljudi 2007. godine učestvovala sam u osnivanju Studija Prostor, a frizerski deo sa mnom na čelu sada broji 6 frizera.

Smatram da je bez obzira na iskustvo za moj posao jedna od najbitnijih stavki stalna edukacija. Trendovi za kosu stalno se menjaju, tehnologija je takva da su neverovatne inovacije prirodna pojava, a ja sam oduvek imala želju da svetske tendencije praktikujem u Beogradu u svom salonu. U skladu sa tim može se reći na mesečnom nivou pratim seminare I sajmove, kako u zemlji , tako I u inostranstvu, gde zajedno sa kolegama iz regiona razmenjujem ideje I iskustva koje primenjujemo na našim mušterijama.

Još jedan kreativni deo mog posla je saradnja na projektima kao što su televizijski spektakli, reklame I muzički spotovi, a naročito saradnja sa časopisima I pripremanje tekstova o aktuelnim trendovima u kolorisanju, oblikovanju I savetima o nezi kose.