U samom srcu Beograda, na adresi Terazije 1, 2007. godine otvoren je Studio Prostor kao ideja jedne kreativne družine da se poslovno ujedini, skupi na jedno mesto različite kategorije koje služe svrsi ulepšavanja,pa na taj način olakša saradnju I dalje korake I razvoj. Vremenom je svako prirodno pronalazio sopstveni put, a a deo nas je ovde da vam predstavi frizerski deo Studija Prostor koji je posvećen nezi I ulepšavanju kose.

Sa Srnom na čelu Hair Studio Prostor trenutno broji 6 frizera. Pored oblikovanja kroz šišanje I feniranje, kolorisanja kose najnovijim tehnikama, specijalizovali smo se I za frizure kako jednostavnijih, tako i zahtevnijih formi za vaše najbitnije dane, naročito za mlade. Osim toga, posebna kategorija naših usluga odnosi se na određivanje tipa vaše kose I kože glave, te konsultacija I adekvatne nege. U Studiju koristimo preparate najcenjenijih svetskih brendova-  Redken,Wella I Philip B. Nastojimo da kroz edukaciju na domaćim I inostranim sajmovima I seminarima I praćenje dešavanja u frizerskom svetu na društvenim mrežama donesemo I prenesemo najnovije trendove u Beograd, odnosno u naš salon.

Frizerski tim Studio Prostor ponosi se dugogodišnjim saradnjama sa medijskim kućama Adria Media  I Color Press Group, odnosno časopisima Story, Lisa, Cosmopoliten, Hello, Gloria, Sensa, u kojima smo učestvovali u mnogobrojnim editorijalima, naslovnim stranama I člancima o trendovima za predstojeće sezone. Učestvovali smo u snimanju brojnih reklama, kao I muzičkih spotova, kroz saradnju sa produkcijskim kućama Adrenalin, Leo Burnett, Emotion, Red Communication, Le Spot, Ovation,… Osim toga, bili smo zvanični učesnici projekata Ja imam talenat, X faktor, Prvi glas Srbije itd.15 god smo bili oficijalni frizeri nacionalne medijske kuće RTS. Od 2012. godine brinemo o kosi voditelja i novinara TV Prva i O2 (ranije B92) televizije.

Misija nam je da ispunimo vaše snove o kosi “kao iz časopisa” kroz strast koju pružamo u svom poslu i, na naše zadovoljstvo, doprinesemo vašoj lepoti i samopouzdanju.