OLAPLEX No. 0 INTENSE BOND BUILDER 155ml

2.990,00 RSD sa PDV

Kategorija:

Olaplex No. 0 – Intensive Bond Building Hair Treatment

Olaplex No. 0 je profesionalno inspirisan tretman koji čini kosu regenerisanom, obnavlja veze, ojačava i štiti integritet kose. Koristi se kao prvi korak u dvofaznom sistemu sa Olaplexom No. 3 perfector-om za jačanje i regeneraciju svih vrsta oštećenja kose. Naučno je dokazano da korišćenjem dvofaznog sistema kosa postiže 68 % više regeneracije.

UPOTREBA: Naneti Olaplex No. 0 na suvu kosu, preliti preko svih sekcija kose. Ostaviti da deluje  10 minuta. NE ISPIRATI. Naneti Olaplex No. 3 preko već nanesenog Olaplex No. 0, koliko procenite da je dovoljno. Potrebno je da odstoji barem još 10 minuta. Isprati kosu temeljno, naneti Olaplex No. 4 šampon i nakon šampona Olaplex No. 5 kondicioner.

Ovaj tretman se koristi jednom nedeljno, a ukoliko vam je kosa izuzetno oštećena možete i dva puta.

Savet frizera: Očešljajte kosu detaljno ili napravite sekcije na kosi pre nanošenja Olaplex No. 0, kako bi se bolje apsorbovao. Za gustu i jaku kosu, kao i dugu kosu, radite sa manjim sekcijama kako biste osigurali da je svaki segment potpuno prekriven.

 

Zašto se ovaj tretman zove Olaplex No. 0 ? (U odnosnu na Olaplex No.1 i No. 2?)

  • Olaplex No. 1 i No. 2  predstavljaju tretman za profesionalnu upotrebu.
  • Olaplex No. 0 je predviđen kao dodatak preparatu Olaplex No. 3 za intenzivniji tretman regeneracija kose za kućnu negu.

 

Da li može Olaplex No. 0 da se koristi samostalno?

Olaplex No. 0 je intenzivni booster za regeneraciju kose koji prodire dublje u srž kose. Predviđen je u tandemu sa Olaplex No. 3 kako bi se pojačalo dejstvo regeneracije. Dok se upotreba Olaplex No. 3 može koristiti samostalno, upotreba samo preparata Olaplex No.0 samostalno se ne preporučuje, i neće se dobiti potpuni efekat regeneracije kose.

 

Da li se može koristiti zajedno sa preparatima za farbanje i prosvetljivanje kose?

Ne. Nije predviđen da se koristi kao dodatak preparatima za farbanje i prosvetljivanje kose kod kuće.

Brand

Olaplex

Brend je osnovao Dean Christal, koji se udružio sa naučnikom dr Craid Hawkerom i dr Eric Presslyem, kako bi zajedno kreirali novi molekul koji radi unutar dlake, kako bi je ojačao i popravio oštećenja, na mestima gde je struktura dlake poremećena. Ovo je njihov izum u kozmetičkoj industriji. Olaplex ne sadrži silikon, sulfate, ftalatalate, DEA (diethanolamine), aldehide i nikada nije testiran na životinjama. Za koloriste, Olaplex je zaista promenio pravila igre kada se radi o farbanju. On maksimalno ojačava kosu popravljajući prekinute disulfide sumporne veze u kosi, zbog čega ona izgleda gušće i zdravije. Te veze se prekidaju kada se kosa farba, odnosno kada se redovno podlaže tretmanima koji uključuju toplotu i hemiju. Olaplex vam daje priliku da popravite snagu vaše kose, njenu strukturu i integritet, a kompatibilan je sa svim tipovima kose.

Dodatne informacije

Tipovi kose

Oštećena kosa, tretman za kosu