Redken Volume Injection conditioner 300ml – regenerator namenjen tankoj, ravnoj ili tretiranoj kosi

3.900,00 RSD sa PDV

Kategorija:

Redken Volume Injection regenerator namenjen tankoj, ravnoj ili tretiranoj kosi. Lagana formula koja ne otežava kosu. Omogućava fleksibilnost i raščešljavanje. Daje momentalnu negu i sjaj.

BENEFITI:

  • Formulisano sa 2% Bodifying Complex-om
  • Lagana formula koja ne otežava kosu
  • Omogućava fleksibilnost i raščešljavanje
  • Daje momentalnu negu i sjaj

UPOTREBA:

Dnevna upotreba nakon Volume Injection šampona

SASTAV:

FILOKSAN
Poznato je da prodire kroz kutikulu do korteksa i širi se duž vlakana tako da pomaže u dodavanju teksture, volumena, i punoće kosi

POLIMERI
Pomažu u pružanju volumena i uglađenog izgleda

OMEKŠAVAJUĆI POLIMERI
Pomažu u pružanju mekoće, volumena i mekoće

Brand

Redken

Brend je osnovan 1960. godine od strane glumice Paole Kent i Džeri Redinga. Ideja je potekla iz razloga što je Paola bila dosta osetljiva na kozmetičke proizvode koje je koristila na setovima. Shvatila je da želi da pomogne svim ljudima koji imaju problem sa kosom i temenom, pa je stvorila profesionalni brend bogat proizvodima koji su nežni, ali delotvorni. Brend nudi proizvode za koloraciju, teksturu i stajling. Kompanija dosta ulaže i u edukaciju frizera širom sveta učeći ih kako da pravilno koriste njihove proizvode na način da oni budu efektniji. Glavni edukacioni centar je u Njujorku u srcu Menhetena. Često organizuju i brojne seminare koji su korisnicima dostupni i online. Do 1980. godine Redken je bio popularan u 13 zemalja u svetu. 1993. godine L'oreal je kupio kompaniju Redken. Danas je brend prisutan u preko 43 zemlje. Jedan je od najpoznatijih brendova ikada!

Dodatne informacije

Tipovi kose

Oštećena kosa, Tanka kosa