Terapeutska maska za kosu sa crnim kavijarom i sa proteinom svile

1.807,00 RSD sa PDV

Maska za kosu sa cnim kavijarom – Veoma efikasna terapeutska i hidratantna maska za kosu dizajnirana za oporavak oštećene i farbane kose. Kosi daje bogatu hidrataciju, gipkost i vitalnost. Zasnovana na jedinstvenoj formuli za sprečavanje naelektrisanja , koja sadrži mešavinu ekskluzivnih i inovativnih silikona, maslinovo ulje i protein svile, u kombinaciji sa matičnim mlečom i biljnim esencijama (nar i zeleni čaj kako bi se sprečila oksidacija) . Takođe, ovaj kompleks je jedinstven po ekstraktom crnog kavijara i ulju pasjeg trna, čije međusobno dejstvo pruža najsavremeniji i najefikasniji tretman za oštećenu i farbanu kosu.

Uputstvo za upotrebu : Oprati i našamponirati kosu, zatim osušiti peškirom i iscediti višak vode. Naneti masku na vlažnu kosu i utrljavati dok se potpuno ne upije u kosu i kožu glave. Sačekati 2-3 minuta i isprati. (Da biste maksimalno povećali dejstvo, uvijte kosu u peškir dok čekate).

Pakovanje: 100ml

Brand

Mon Platin Professional

Meshi Cosmetic Industries Ltd., osnovana u Izraelu 1993. godine, posvećena je razvoju, proizvodnji i marketingu širokog spektra kozmetičkih proizvoda koji se prodaju pod brendom Mon Platin. Brend Mon Platin uključuje sledeće linije: Mon Platin Professional Mon Platin Minerali Mrtvog mora Mon Platin kolekcija crnog kavijara Mon Platin Gold Edition Premium Mon Platin proizvodi se distribuiraju, prepoznaju i vole u ​​Izraelu i u više od 50 zemalja širom sveta Fabrika proizvodi proizvode za negu lica, tela i kose, od kojih je svaki posebno prilagođen za žene, muškarce, bebe ili za specifične potrebe kao što su tretmani protiv starenja, psorijaza, održavanje nežne ravnoteže kože, profesionalni tretmani za kosu i dizajn kose za sve vrste kose i još mnogo toga Mon Platin fabrika prati GMP kozmetički standard ISO 22716 i primenjuje najstrožiju regulativu za proizvodnju kozmetičkih proizvoda, obezbeđujući da klijent uživa najviše svetske standarde. Naši proizvodi nisu testirani na životinjama!