Novogodišnja frizura – ideje i inspiracija – Studio Prostor
was successfully added to your cart.

Novogodišnja frizura – ideje i inspiracija

Od 27 decembra, 2018Pletenice, Punđe, rep
  • Danas je najpopularniji vid proslave Nove godine upravo doček pod vedrim nebom, pa je neki aksesoar u vidu kape ili šešira dovoljno upečatljiv, tako da je poželjno da frizura bude svedena. To može biti pletenica ukoliko imate dugu kosu, ili dodatak ekstenzija koje će učiniti da Vaš celokupan izgled te večeri bude još glamurozniji.

 

  • Novogodišnju frizuru treba birati na osnovu onoga šta te večeri oblačimo, tako da je veoma bitno da frizura prati stil odevanja. Podignuta kosa daje dašak glamura, pa sa takvom frizurom uvek sve izgleda otmenije. Neobavezna, niska, francuska punđa je uvek favorit.

  • Instant frizura i uspešnost njene izvedbe zavisi od Vaše spretnosti, aparata i preparata koje koristite. Pod pretpostavkom da imate male gumice u kući, možete podići delove kose sa strane i vezati gumicom preko koje možete da stavite mašnu, a sa strane možete da upletete i dve jednostavne kikice.  Ovakva frizura je veoma simpatična, a ne zahteva posebnu pripremu niti vreme.

  • Veoma je bitno koristiti adekvatne preparate, a pre svega proceniti da li frizura koju želite odgovara Vašoj kosi. Ako Vaša kosa ne trpi lokne, treba razmisliti o drugim idejama. Tako da je važno unapred oceniti i znati šta kosa može da podrži i zadrži. I naravno, dobro zategnuti pramenove kose, ukoliko se diže ili pravi neka vrsta punđe.
  • U novogodišnjoj noći je skoro sve dozvoljeno, naročito šljokice jer je to noć koja to trpi i zahteva. Uz dodatak šljokica izgledaćete sveže i zapaženo, a nenapadno. Bitno je samo da ne izgledamo poput mlade, pa bi dobro bilo izbegavati takvu vrstu aksesoara.

Ostavite komentar