Zaštita kose tokom hladnih dana – Studio Prostor
was successfully added to your cart.

Prognoza nam predviđa hladnije vreme i potencijalne padavine u narednom periodu, a suv topao vazduh u kući takođe nije baš najbolji prijatelj zdravlja kose. Osim toga, nošenje kapa i šalova mehanički oštećuje kosu.

Šta činiti?

Naša preporuka je da samo nastavite sa redovnom negom, ali ta redovna nega mora biti odgovarajuća za vaš tip kose. Ono što je jako važno je odabrati odgovarajući šampon tako da on hidrira vlas, naročito ako imate hemijski tretiranu, odnosno bojenu kosu. Naše žene jako vole takozvane čistače, jer im od njih kosa škripi pa imaju utisak da je čista, ali redovnom upotrebom ovakvih šampona vlas se isušuje i sklona je lakom pucanju.

Za normalnu kosu preporučujemo John Masters Organic sa lavandom i ruzmarinom ili Philip B African Shea Butter, za kosu sa masnim temenom i suvim krajevima Leonor Greyl Bain TS, za neposlušnu kosu koja reaguje na vlagu Redken Frizz Dismiss.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti preko chat-a na sajtu.

3s Komentara

 • Ivana kaže:

  Pozdrav,zanima me ovaj sampon za neposlusnu kosu gdje se moze kupiti…hvala

  • Jelena kaže:

   Draga Ivana,

   Dovoljno je samo da pređete preko naziva šampona i kliknete kada se zaplavi. Na taj način ulazite u našu onlajn prodavnicu i možete na taj način poručiti direktno. Ako Vam je lakše možete nam se javiti na broj 062336622 ili nam pisati preko Facebook ili Instagram stranice.

   Srdačan pozdrav,

   Hair Studio Prostor

 • Biljana kaže:

  Postovani, da li mi mozete preporuciti Redken liniju za kosu?
  Imam pramenove, Kosa pri telemenu se brzo masti a nekako je kao metla:-)
  I trudna sam.
  Hvala unapred, Biljana

Ostavite komentar