Trendovi za proleće i leto 2021. – Studio Prostor
was successfully added to your cart.

Svima nam je jasno da 2020-a godina nije bila godina trendova, bar kada je stilizovanje kose u pitanju. Frizerski saloni su određeni deo godine bili zatvoreni, a sa dolaskom 2021. godine, frizeri širom sveta odlučili su da ponovo uzmu stvar u svoje ruke i vrate kosi pažnju koju zaslužuje.

Po mišljenju frizera, kada je kosa u pitanju ovo su trendovi za predstojeću sezonu proleće/leto:

  1. ŠIŠKE, ŠIŠKE I ŠIŠKE

Iako će se mnogi frizeri složiti da su šiške uvek “u modi“, ova sezone su pravi hit. Baby – kratka forma, šiške u stilu 60-ih, kao i duža varijanta “na stranu“; ovo leto su sve dužine i forme poželjne i “in“.

Čupave šiške

Dugačke šiške “na stranu“

 

2. PRELOMLJENA KOSA

Talasi su verovatno među najdražim frizurama poslednjih godina, a biće i ovo proleće i leto. Talase dobijamo na najrazličitije načine, u zavisnosti od stepena uvijenosti koji želimo da dobijemo, kao i debljine dlake. Ove sezone je akcenat međutim na laganim, opuštenim talasima koji izgledaju prirodno.

Opušteni talasi

Prelomljena kosa

3. PRIRODNE KOVRDŽE

Trend ispeglane, ravne kose je odavno iza nas, a ova sezona slavi sve prirodno, pa tako i kovrdže. Ako ste se trudili da ukrotite svoje neposlušne vlasi i to vam je oduzimalo dosta vremena i energije, odahnite, jer se kovrdžava kosa vraća u velikom stilu! Kovrdže možete negovati proizvodima namenjenim za vaš tip kose, kako biste im dali sjaj i definiciju.

Prirodne kovrdže

Prirodno kovrdžava kosa

4. BOB FRIZURA

Kratki bob, asimetrični ili dugi – izgleda kao da nema godine i sezone kada ova frizura nije bila “in“. Srećom po sve žene koje vole i kojima pristaje ovaj tip frizure, i ove godine će se nositi.

Kratki bob

Asimetrični bob

Kratki, “čupavi“ bob

5. PRIRODNI TONOVI I BLAGA SENČENJA

Što prirodniji balajaž i svedene, jedva primetne kolorizacije – to je ono što ćemo viđati na naslovnim stranama modnih časopisa. A vrlo verovatno je da će se i u salonima potencirati na ovakvim tonovima. Povratak na što prirodniji “look“ nas posebno raduje, jer će se u tom slučaju, više pažnje posvetiti nezi i tretmanima za oporavak kose.

Prirodne nijanse

Topli balayage

 

6. 60-e

su se vratile! Volumen iz korena, šiške i krajevi blago uvijeni na unutra. Za sve devojke i žene sa dugom ravnom kosom, evo trenutka da i bez odlaska kod frizera svaki dan izgledate kao da ste se baš potrudile oko frizure.

Frizura u stilu 60-ih

 

Ostavite komentar