Tape In nadogradnja kose – Studio Prostor
was successfully added to your cart.

Tape in nadogradnja kose predstavlja jednostavnu i brzu metodu kojom možete produžiti i progustiti svoju kosu sa potpuno prirodnim efektom. Pramenovi se pričvršćuju za prirodnu kosu uz pomoć samolepljivih traka sa obe strane dlake pa je poznata  i pod nazivom „sendvič metoda“.Osim što je za apliciranje ove kose potrebno najmanje vremena u odnosu na ostale metode, ona je i najbezbednija po vašu prirodnu dlaku, izgleda vrlo prirodno i pogodna je za pravljenje najrazličitijih frizura.

Tape in nadogradnja prijanja uz dlaku i izgleda potpuno nevidljivo, tako da je i sa nadogradnjom moguće praviti sve vrste frizura, od jednostavnog feniranja do repa, pundji i ostalih formi.

Uz redovne korekcije i pravilnu negu, tape in nadogradnja može da traje i do godinu dana. Svakako je savet da tape in nadogradnju stavlja iskusan frizer. Takođe je bitno prilagoditi boju i nijansu ekstenzija vašoj prirodnoj boji.

Kako da mi ekstenzije traju što duže?

  • Izbegavajte preparate na bazi ulja i negu u vidu masnih krema koje mogu oštetiti lepak tape in sendviča, a kondicioner uvek stavljajte samo na krajeve.
  • 48h nakon stavljanja nadogradnje nemojte prati kosu i izbegavajte znojenje
  • Češljati samo suvu kosu uz pridržavanje sendviča i ne češljati je od korena, već od mesta gde je sendvič zalepljen
  • Ne spavati sa mokrom kosom
  • Idite redovno na korekciju i uvek slušajte savete svog frizera
  • S obzirom da nadograđena kosa nije „živa“, potrebno je da se redovno i pravilno neguje kako bi ostala meka i sjajna
  • Birajte kvalitetnu kosu za nadogradnju. U našem studiju može se naći najkvalitetnija  ruska REMY kosa u preko 30 nijansi, tako da „nalepljivanjem sendviča“ kose možemo dobiti i instant novu boju kose. Kosa za nadogradnju sa oznakom REMY je najvišeg kvaliteta i garantuje trajnije i izdržljivije nastavke. Pramenovi za nadogradnju REMY dobijaju se od kose samo jedne osobe koja je najpre vezana u rep i zatim odsečena, a to je važno jer kosa prikupljena na taj način zadržava sve hranjive materije u sebi što je čini zdravom, sjajnom i svilenkastom. Slaganje vlasi na ekstenziji u prirodnom pravcu rasta dlake omogućava lakše održavanje i stilizovanje uz prirodan izgled.

Ukoliko ipak odaberete sintetičke umetke za nadogradnju, treba da znate da su veštačke vlasi manje otporne na toplotu i hemijske tretmane, teže se održavaju i oblikuju, a i vek trajanja im je kraći. Nadogradnja sintetičkim umecima se brže i češće mrsi i lomi, pa je teže postići prirodan izgled kose. Nadogradnja pramenovima od veštačke dlake pogodna je za manje regije, poput nadogradnje šiški ili repa, a ono što svakako preporučujemo je ipak nadogradnja sa prirodnom kosom.

 

Jedan komentar

Ostavite komentar