Top 5 proizvoda za leto – Studio Prostor
was successfully added to your cart.

Bazen, reka, jezero, more. Gde god da smo ovog leta, na zaštitu kose ne bi trebalo da zaboravimo. Istu pažnju koju posvećujemo nezi tela i zaštiti od sunca i UV zraka, trebalo bi da posvetimo i kosi.

Kao ni kosa, ni koža takođe ne voli prejako sunce i dosta soli. Nakon odlaska na more neretko nam je kosa suva, krta i lomljiva. Zaštita je veoma jednostavna – kapa ili šešir + ispiranje kose pre i nakon ulaska u slanu vodu ili bazen. Ako dodamo i neki od odgovarajućih proizvoda namenjenih letnjoj nezi i zaštiti, ovo leto možemo provesti mirni znajući da smo najbolje učinili za našu kosu.

Top 5 proizvoda za leto

  1. L’Huile De Leonor Greyl – Ulje za oporavak pre pranja kose, vodootpornu zaštitu i zaštitu od sunca

Može da se koristi pre kolorizacije, senčenja ili ispravljanja kose stavljanjem na dužinu i krajeve kao zaštita od agresivnih hemijskih preparata, a može se koristiti i kao redovna nega kod kose koja nije hemijski tretirana. Ulje je odlično za suve kose i krajeve, a može se naneti na kosu i ostaviti da na kosi prenoći, potom isprati i oprati kosu.

L'Huile de Leonor Greyl

L’Huile de Leonor Greyl

Sastavljeno je od biljnih ulja koja raščešljavaju, omekšavaju, hrane i ulepšavaju kosu tokom čitave godine, a leti je obavezno jer štiti kosu od štetnog uticaja sunca, morske ili hlorisane vode.

Naročito pogodno za putovanja je malo pakovanje ulja koje se nalazi u sklopu Leonor Greyl travel set-a.

Leonor Greyl Set za putovanja

2. Olaplex Hair Perfector No.3 100 ml – Tretman za kosu u krem formuli za dubinsku obnovu i jačanje kose

Olaplex 3 dubinski obnavlja i jača hemijski tretiranu ili oštećenu kosu. Neophodno ga je koristiti pre i nakon blajhanja, farbanja, brazilskog ispravljanja, mini vala ili ukoliko vam je kosa generalno oštećena.

Olaplex Hair Perfector No.3 se nanosi na mokru, frotirom prosušenu kosu koja prethodno nije oprana šamponom. Što je duže vreme delovanja Olaplex Hair Perfector No.3 to će efekat biti bolji! Preporučeno je ponoviti ovaj postupak 1x nedeljno, a i češće ukoliko to kosa zahteva (pre svakog pranja ukoliko je kosa vidno oštećena ili slaba). Dodatni efekat glatke kose i zdravog sjaja lako se postiže pomoću Olaplex No6 neispirajuće kreme i Olaplex No7 zaštitnog ulja za kosu.

Olaplex za kućnu upotrebu

3. Redken One United 150ml – Lakoća oblikovanja, zaštita, koje je svilenkasta na dodir

One United multifunkcionalni sprej za kosu daje brojne prednosti samo jednom aplikacijom: neguje, hrani, poboljšava kontrolu, smanjuje osećaj suvoće, raščešljava, osnažuje vlasi, priprema kosu za oblikovanje, sprečava lomljenje i još mnogo toga.

Nakon pranja ravnomerno se naprska na vlažnu ili peškirom prosušenu kosu. Ostavite bez ispiranja kako bi povećali efekat nege ili samo isperite nakon 1-2 minuta.

One United prskalica

4. Leonor Greyl Huile Secret De Beauté – Ulje za zaštitu kose i tela

Spoj finih ulja sa blagim mirisom limun trave, tiare i juke, svojim regenerišućim i anti-oksidantnim svojstvima pruža lepotu kosi i telu. Može se koristiti tokom cele godine, posle kupanja ili plaže, da štiti, obnavlja i podiže kvalitet kože i kose. Kosa ostaje sjajna, a koža meka i nežna.

Savet je da se ulje nanosi nakon izlaska na sunce, jer spoj ulja bez zaštitnog faktora i sunca nije dobra kombinacija, jer svako ulje dodatno privlači sunčeve zrake. Ono što je dobro je da dodatno hrani i neguje kosu.

Huile Secret de Beaute

Leonor Greyl ulja

Leonor Greyl Huile De Magnolia – Ulje za negu lica i tela je dobar dodatak ukoliko želite kompletnu negu, i  lica i tela. Smiruje kožu, ublažava opekotine od sunca i održava lepu preplanulu boju.

Huile de Magnolia

5. Leonor Greyl Sérum De Soie Sublimateur – Hidrirajući serum za normalnu i tanku kosu

Ovaj serum pomaže raščešljavanje, hrani i daje mekoću ne otežavajući kosu. Proteini svile čine kosu svilenkastom, a biljna ulja omekšavaju i olakšavaju češljanje. Savršen je za svakodnevnu negu normalne i tanke kose. Štiti od vlage, kovrdžanja, statičkog elektriciteta i što je najvažnije, sunca.

Hidrirajući serum

Serum de Soie Sublimateur

Ostavite komentar